Bella Laura

Nieuws
nieuwsbrief week 38 van Bella Laura!

Buongiorno Bella Amici!

 

we zijn weer terug met onze wekelijkse nieuwtjes en we hebben weer zoveel om te vieren!

 

Onze pop-up Trattoria Bella Laura; wat een succes! Binnen 12 uur uitverkocht en nog steeds krijgen we dagelijks vragen voor een tafel! We glunderen bij idee hoe enthousiast jullie zijn! De update voor het menu komt later deze week, beloofd!

 

Een speciaal applausje voor Hetty, de gelukkige winnaar van de “Bella Laura 1/2 jaar borrelplank”! Gefeliciteerd Hetty, we hopen dat je er ontzettend van zal genieten. 

Voor degene die naast de prijs hebben gegrepen, geen verdriet, er komen nog veel meer leuke acties en verrassingen! Want…

 

Er is een feestweek op komst! Annebelle is bijna jarig!

Wat de Settimana di Festa precies allemaal gaat inhouden, is nog een geheimpje, maar het wordt leukkk! Dus houdt vooral de socials en de website in de smiezen voor alle updates!

BILLEDEUnLitro_Ampeleia_Toscana
BELLA LAURA

Settimana di Festa

Wijnliefhebbers opgelet, het is weer tijd om je kast aan te vullen! Deze week geven wij 15% korting op door Annebelle geselecteerde wijnen! Of je nu opzoek bent naar een mooie rode wijn, een frisse witte, of een lekkere rosé, nu is hét moment om in te slaan! Kom snel langs en ontdek je nieuwe favoriet!

 

En dan hebben we nog een hele speciale lunchaanbieding! Een huisgemaakt Italiaanse broodje + Paoletti frisdrank voor maar €10! 

We durven te zeggen dat we de beste broodjes hebben van Beuningen en de enige die die lekkere, frisse Paoletti drankjes verkopen, dus dit kan je niet missen!

 

Arriverderci en tot snel in de winkel! 

Annebelle is bijna jarig

en dat vieren we met jullie! Houd de socials in de gaten!